Sök stipendium åt eldsjälarna!

Foto: Ronnie Sedin

Har ni eldsjälar i klubben? Som brinner för jaktprovs- eller utställningsverksamheten och gör en stor insats? Nominera dem till Utställningskommitténs och Jakthundskommitténs stipendium!

Personer som jobbar ideellt på sin fritid och brinner för verksamheten förtjänar att uppmärksammas – peppa din klubb att nominera era eldsjälar till Svenska Kennelklubbens stipendium för jaktprovsfunktionärer eller utställningsfunktionärer!

Två olika stipendier
Det finns två olika stipendier att nominera era eldsjälar till, ett som delas ut av SKKs jakthundskommitté och ett av SKKs Utställningskommitté. Syftet med stipendierna är att uppmärksamma enskilda funktionärer som får möjlighet att vidareutbilda sig inom hundsporten, i eller utanför Sverige.

·        Sista nomineringsdag för Utställningskommitténs stipendium är 15 oktober

·        Sista nomineringsdag för Jakthundskommitténs stipendium är 30 oktober

Vem kan nomineras?
Jakthundskommitténs stipendium kan delas ut till exempelvis jaktprovsarrangörer, provledare, jaktprovsdomare eller andra jaktprovsfunktionärer. Utställningskommitténs stipendium kan tilldelas utställningsarrangörer, ringsekreteraransvariga, utbildare, handledare, juniorhandlingsaktiva och andra engagerade funktionärer inom utställningsverksamheten.

Läs mer på skk.se

Källa: skk.se