Digital prenumeration (30 dagar)

39,00 kr / 30 dagar

Tillgång till allt premiummaterial, så som reportage, produkttester, långa versioner av filmerna och läsa alla utgåvor digitalt. Prenumerationen förnyas automatiskt i slutet av din period, men du kan när som helst avsluta den genom din konto-sida.

Beskrivning

Med en digital prenumeration har du tillgång till allt premiummaterial på hemsidan, så som reportage, produkttester, långa versioner av filmerna och läsa alla utgåvor digitalt. Prenumerationen förnyas automatiskt i slutet av din period, men du kan när som helst avsluta den genom din konto-sida. Observera att en Jägarförsäkring enbart ingår i en fysisk prenumeration – inte en digital prenumeration!

Så säger du upp din digitala prenumeration:

  1. Logga in på ditt konto. Har du glömt ditt lösenord kan du begära ett nytt här (observera att det finns chans att mejlet hamnar i din skräpkorg, så kolla även där).
  2. Klicka dig vidare till Digital prenumeration i menyn.
  3. Gå in på knappen Visa vid din prenumeration.
  4. Klicka på Avsluta längst ned. Klart!

Du kan även mejla oss på pren@alltomjaktochvapen.se för att säga upp din prenumeration. Observera att vi då manuellt måste behandla din uppsägning, och är din prenumeration precis på väg att förnyas kanske vi inte hinner avsluta den innan. Samma gäller om du ringer in för att säga upp din digitala prenumeration.

Till toppen