Hem Film

Film

Välkommen till vår jaktfilmssida. Här publicerar vi filmer – gratis för alla att titta på! Men som prenumerant har du möjlighet att se längre filmer och extramaterial.

Drevjakt I vilttäta Blekinge

Film: Drevjakt I vilttäta Blekinge

Rico och Stella har inga problem med att få de skygga vildsvinen ur sina trygga tätningar, men det gäller att vara på tå, för det går fort när vildsvinen går i pass
Strimlad älgfilé i grönsaksknyte med sriracha majjo

Film: Strimlad älgfilé

Viltkocken Stefan Fagerback tillagar Strimlad älgfilé i grönsaksknyte med sriracha majjo.
Duvjakt på Årsta Säteri

Film: Duvjakt på Årsta Säteri

Strax ovanför trädtopparna susar grupper med duvor förbi oss medan bulvanerna guppar på marken. Följ med på duvjakt i ­utkanten av Stockholm. En dag med strålande väder och snabba skott.
Karl-Evert Hellsen

Film: Karl-Evert Hellsen

Under en älgjakt i höstas fick Katharina äran att träffa Karl-Evert Hellsen från Viksjöfors, en före detta ordförande i Jägareförbundet Gävleborg. Karl-Evert ­berättar om sin syn på jakten - förr och nu.
Älgpremiär i Tallsjö

Film: Älgpremiär i Tallsjö

Gråhunden Chippen levererar två älgar i knä på ­husse i den tryckande septembervärmen. Bilar hamnar i ­diket och jakttorn har målats i smyg. Välkommen till Tallsjö i Västerbotten för tre dagars älgjakt.
Hundträning koppel koppelträning

Film: Hundskolan – Koppelträning

Koppelträna din hund. Kenth Gustafsson ger några förslag på lydnadsövningar då sommaren är den period i jakt­hundens liv som annars kan bli lite tråkig när strikt koppeltvång ­råder
Rådjursdrev med Sala Jaktgille

Film: Rådjursdrev med Sala Jaktgille

Upptaget låter inte vänta på sig och samtidigt som dreverskallen ekar i skogen ser Darko ett ­rådjur komma springande rakt mot hans skjut­gata.
Gulasch på tjäder

Film: Gulasch på tjäder

Viltkocken Stefan Fagerback tillagar gulasch på tjäder med vitlök, paprika och lantbröd.
Rough Shooting på Annelunds Gård

Film: Rough Shooting på Annelunds Gård

Att prova på nya jaktformer är alltid ­spännande. Jag fick chansen att testa på rough ­shooting i början av november hos Leonard Knutsson på Anne­lunds Gård.
Alaska Mike

Film: Alaska Mike

Det är inte varje dag man får möta en legend som Alaska Mike. En man som lever i Alaskas vildmark, som får anses som en expert på både jakt och fiske och som hävdar sitt revir gentemot nyfikna grizzlybjörnar.

Följ oss på sociala medier

5,174FansGilla
6,653FöljareFölj
3,135PrenumeranterPrenumerera