Hem Film

Film

Välkommen till vår jaktfilmssida. Här publicerar vi filmer – gratis för alla att titta på! Men som prenumerant har du möjlighet att se längre filmer och extramaterial.

Drevjakt på upplandsslätten

Film: Drevjakt på upplandsslätten

En större grupp på cirka 15 vildsvin ­kommer springande nere i svackan, men de rör sig så nära varandra att de inte bjuder på många skottill­fällen. Dagens jakt i Alunda bjuder dock på fina hundarbeten, viltrika marker och framför allt ett trevligt jaktsällskap.
10 dagar i vildmarken

Avsnitt 04

Gårdagen avslutades med ett hastigt väder­omslag, ska regnvädret hålla i sig tro? Idag ska Anders ta sig till den första checkpointen och möta upp Lina. Gäddan från igår har han sparat, men det återstår att se om han hinner få tag i något mer, och var ska han slå läger ikväll?
Rådjursjakt Alfta

Film: Rådjursjakt i Alfta

I december fick Allt om Jakt & Vapens marknadschef följa med på rådjursjakt med duktiga drevrar i Hälsingland. En härlig jaktdag med fina drev, härliga jägare och god mat.
inkallning av hund

Film: Inkallning del 3

I detta avsnitt sammanfattar Kenth Gustafsson några av de tankar han har kring kommandot inkallning.
Vildsvinsjakt

Film: Vildsvinsjakt i spåren av Tjernobyl

Den 26 april 1986 ­havererade kärnkrafts­reaktorn i Tjernobyl, Ukraina. Vindarna förde med sig det radio­aktiva nedfallet ut över ­Europa, för vår del drabbades området kring ­Gävle allra värst. Att detta fort­farande ­efter 35 år skulle påverka svensk vilt­förvaltning var det nog inte många som kunde tänka sig.
Skogsfågel och finnspets

Film: Skogsfågeljakt i Järvsö

I normala fall är det vi som åker ut och besöker jägare på deras hemmaplan. Men denna gång har marknadschefen Katharina Olsson bjudit in Fredrik Nyberg till sina jaktmarker i Järvsö för lite skogsfågeljakt med hans finnspets, Lakansjöbäckens Axxa.
10 dagar i vildmarken

Avsnitt 03

Gårdagen bjöd på både upp- och nedgångar, främst det senare. Känslan att behöva fälla något för att få ihop till maten var onekligen ovan och hade en negativ inverkan på skyttet. Lärdomarna från gårdagen har nu bearbetats under natten och en ny dag gryr.
Hundträning inkallning

Film: Inkallning

Vår hundinstruktör Kenth Gustafsson anser att inkallning är ett av de allra viktigaste kommandona som ska fungera för att tillvaron tillsammans med hunden ska bli så bra som möjligt.
Rådjursjakt, Falun, Falu Viltförvaltning

Film: Rådjursjakt i annorlunda tappning

Viltmästaren Anders Dahlgren besöker återigen Falu Viltförvaltning för att ta del av satsningen ”Tätortsnära jakt”. Denna gång följer han med in i de mer komplicerade såtarna de har att förvalta. Bostadsområden, vattenparker och strövområden - ganska långt ifrån de vanliga såtarna vi är vana att jaga i.
Jaktgalan 2021

Jaktgalan 2021

Äntligen dags för Jaktgalan 2021. Nu är det dags att presentera alla vinnare!
Jaktgalan Juryns pris

Jaktgalan: Juryns pris

I sista avsnittet inför Jaktgalan presenterar juryn sitt eget pris. Juryn har fått fria händer att välja ut en kandidat som man inte har kunnat rösta på, men som juryn tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet.
Vildsvinsjakt

Film: Vildsvin i spannmål

Ljudet av myggor som kryper i ansiktet och på händerna blandas med nära möten med hjort­ar och vildsvin med för den delen. Men vart är de skjutbara grisarna?
Jaktgalan Årets jägare

Jaktgalan: Årets jägare

Då har vi kommit fram till avsnittet där vi presenterar finalisterna i kategorin Årets Jägare. Här har juryn haft en tuff uppgift att välja ut fem nominerade, men jägarkåren har slutligen röstat fram två finalister som håller god etik och moral och kan representera jakten på ett bra sätt.
Jaktgalan årets mediaprofil

Jaktgalan: Årets mediaprofil

I dagens avsnitt presenterar vi en ny kategori i årets upplaga av Jaktgalan, nämligen Årets Mediaprofil. En viktig och stor kategori där man som nominerad måste vara en god ambassadör för jakten.
Jaktgalan Årets eldsjäl

Jaktgalan: Årets eldsjäl

Dags att presentera kategorin Årets Eldsjäl, förmodligen den viktigaste kategorin på Jaktgalan. Dessa jägare är goda förebilder för hela jägarkåren!
Jaktgalan Årets Jakthund

Jaktgalan: Årets jakthund

Avsnitt nummer fyra och det är dags att presentera finalisterna i kategorin Årets Jakthund. Jägarens bäste vän i alla lägen är helt klart värd att hyllas!
Jaktgalan Årets jakthundsuppfödare

Jaktgalan: Årets jakthundsuppfödare

I dagens avsnitt presenterar vi finalisterna i Årets Jakthundsuppfödare, jägare som har hunden i fokus 365 dagar om året. De lägger ner ofattbart många timmar på sina hundar och valpköpare. Vilka står som finalister i årets upplaga av Jaktgalan?
Jaktgalan Årets eftersöksjägare

Jaktgalan: Årets eftersöksjägare

I avsnitt nummer två presenterar vi Årets Eftersöksjägare, en kategori som verkligen förtjänar att lyftas lite extra och där vi övriga får visa vår tacksamhet för deras insats.

Följ oss på sociala medier

7,061FansGilla
9,362FöljareFölj
6,780PrenumeranterPrenumerera