Prisutdelning

Tävlingsdagen

Årets Älghunds-SM arrangeras av Norrbottens Älghundklubb den 29 september 2023 med tävlingscentrum på Hotell Storforsen i Vidsel. 

Tidningen Allt om Jakt & Vapen är på plats för att livesända tävlingen, med intervjuer, referat från tävlingsledningen och så klart med livesamtal med de tävlande ute i skogen. Allt detta kan ni se på vår YouTube-kanal. Så se till att prenumerera på den och slå på aviseringar så att ni får en notis när sändningarna startar.

Fina priser från Allt om Jakt & Vapen och våra sponsorer

  • Hundägare på plats 1-3 kommer av Allt om Jakt & Vapen få en tavla och en pokal som bevis för sin vinst.
  • Lafayette skänker en GPS-pejl + 1 års fri licens till ekipaget på första plats.
  • Cress skänker presentkort värde 5000 kronor till det ekipage som kommer på andra plats.
  • Svedea skänker en kasse som innehåller superfina profilartiklar som är användbara till den de fokuserar så mycket på – den duktiga hunden. Värdet på kassen är 800-1000 kronor.
  • Dina Försäkringar skänker en goodiebag till samtliga ekipage, där plats 1-3 innehåller lite exklusivare vinster.

Du kan också vinna fina priser!

Jaktställ från Interjakt
Loden är till för jägaren som inte bara uppskattar komfort och värme utan även behöver ett jaktställ som är helt prasselfritt. Tillverkat i ett ulltyg av högsta kvalitet uppblandat med en liten del polyester för att få en bra följsamhet och stretch i plagget. Naturligt vattenavvisande och värmande egenskaper som dessutom andas bra. Vinstvärde: Cirka 5000 kronor.

Presentkort från AB Karl Hedin
AB Karl Hedin är en av Sveriges ledande privatägda träkoncerner. AB Karl Hedin vill stå för trygghet, lokal närvaro, hög kvalitet, kompetent personal och brett utbud, samtidigt som de värnar om både människorna och naturen på de orter där de verkar. På vinstbordet ligger ett presentkort till ett värde på 1000 kronor.

Fulmössa från Allt om Jakt & Vapen

Den ultimata fulmössan – eller ”turmössan” som flera av våra kunder har börjat kalla den! Vill du vara en i gänget? Vår fantastiskt sköna och snygga fulmössa/turmössa ligger i potten! Limited Edition. Vinstvärde: 180 kronor.

Svara på frågorna för att vara med i tävlingen:

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Tävlingen pågår till och med 8 oktober 2023. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. I samband med tävlingen får du även vårt nyhetsbrev via e-post helt utan kostnad.

Stort tack till alla våra sponsorer!

Cress
Svedea
Dina Försäkringar
Interjakt
Lafayette
AB Karl Hedin