Home Butik Produkt Prenumeration

Prenumeration

569,00 kr

Om du är inloggad på hemsidan när du gör din beställning så blir din digitala prenumeration aktiverad automatiskt på engång. I annat fall får du invänta din första utgåva (för att få ditt kundnummer som du använder för att aktivera digitala prenumerationen) eller höra av dig till oss via e-post så hjälper vi dig.

Artikelnr: PREN Kategorier: ,

Beskrivning

I Allt om Jakt & Vapen träffar du några av landets mest erfarna jägare, skyttar och hundkarlar som delar med sig av lärdomar som det tagit många år att komma fram till.

  • Vi provskjuter de senaste vapnen och testar nya prylar. Landet runt deltar vi i spännande jakter där vi möter intressanta jägare och duktiga jakthundar
  • Allt om Jakt & Vapen är en av landets ledande tidskrifter för jägare, skyttar, vapenintresserade och jakthundsjägare.
  • Allt om Jakt & Vapen utkommer med 10 nummer per år.
  • Tidskriften har gjort sig känd för sina högklassiga bildreportage från skogarna, sakliga hundreportage och kunniga tester av vapen, ammunition, optik och andra tillbehör.

Dessutom får du…

FILMER

Få tillgång till längre filmer och dokumentärer om allt från jaktresor, vapentester och hundskolan.

HEMSIDAN

Du får full access till ALLT innehåll på hemsidan. Reportage, filmer, tester och mycket mer!

FÖRSÄKRING

Försäkringen gäller när du deltar i jakt, jaktträning, jaktskytte, jaktstig eller viltvårdsarbete och ersätter om du drabbas av ett olycksfall. Försäkringen gäller även under färd till och från sådana aktiviteter.

KÖPA GAMLA UTGÅVOR?

Vill du köpa ett gammalt nummer av Allt om Jakt & Vapen? Se den här sidan.

Ytterligare information

Antal utgåvor

10 st/år

Digital prenumeration

Ja

Filmer

Ja, full längd via webbplatsen

Jägarförsäkring

Ja, ingår alltid i en helårsprenumeration

När kommer min tidning?

Se vår utgivningsplan, https://joforlaget.se/dokument/Utgivningsplan.pdf

Värt att veta....

  • Har du redan en prenumeration på tidningen? Läs här hur du kopplar den till hemsidan!
  • Om du är inloggad på hemsidan när du gör din beställning så blir din digitala prenumeration aktiverad automatiskt på engång. I annat fall får du invänta din första utgåva (för att få ditt kundnummer som du använder för att aktivera digitala prenumerationen) eller höra av dig till oss via e-post så hjälper vi dig.
  • Via vår webbplats säljer vi enbart prenumerationer till Norden. Vill du teckna en prenumeration till ett annat land? Kontakta då prenumerationsservice på pren@alltomjaktochvapen.se
  • Vi tecknar enbart prenumerationer där mottagare och betalare är samma person på samma adress. Vill du ha en annan betalare/mottagare så måste du kontakta oss på pren@alltomjaktochvapen.se
  • Se vår utgivningsplan för att få reda på när tidningen kommer i brevlådan.