Nybliven jägare

Gratis helårsprenumeration för nyblivna jägare

Har du nyss tagit jägarexamen? I så fall vill vi på tidningen Allt om Jakt & Vapen säga grattis. Grattis för att du nu är en av oss jägare. För att fira detta vill vi ge dig en bra start på din jaktkarriär.

Vi har just nu en kampanj där vi ger dig som nyss tagit jägarexamen en gratis helårsprenumeration på tidningen Allt om Jakt & Vapen. Du får även tillgång till den exklusiva delen på vår webbsida med fullånga filmer, bläddringsbar digital tidning och en uppsjö av reportage att läsa digitalt. Du får även vår jägarförsäkring i ett helt år. Allt detta, helt utan kostnad!

Regler

Erbjudandet gäller dig som tagit jägarexamen inom ett halvår från datumet du skickar in din beställning.

Gör så här

Fotografera ditt intyg om godkänd jägarexamen. Det är viktigt att ditt namn och datum för jägarexamen syns (både teoretiskt och praktiskt prov). Fyll i dina personuppgifter nedan och ladda upp bilden enligt instruktionerna. Bilden på ditt jägarexamensbevis sparas sedan inte hos oss, utan används endast för kontroll av att du är berättigad till en gratis helårsprenumeration. Istället för att använda formuläret nedan så kan du givetvis även maila oss dina uppgifter på pren@alltomjaktochvapen.se.

Fyll i formuläret för en gratis prenumeration i 1 år

    Villkor

    Du förbinder dig inte till något, utan kommer få en gratis helårsprenumeration. Ett år senare får du ett erbjudande av att fortsätta med din prenumeration, men om du bortser från det erbjudandet avslutas prenumerationen automatisk. Information om integritet, lagring av uppgifter med mera finns att läsa här.