Jaktgalan startades år 2019 på Sundbyholms slott. År 2021 fick galan arrangeras digitalt på grund av det rådande hälsoläget, och det blir ett liknande upplägg även detta år.

Med anledning av det rådande hälsoläget har Allt om Jakt & Vapen och Svenska Jägareförbundet, som tillsammans arrangerar Jaktgalan, fattat beslut om att den kommande upplagan av Jaktgalan skall hållas digitalt, i stället för på Järvsöbaden som ambitionen var.

– Ja, det är verkligen jättetrist att vi återigen behöver ställa in den fysiska galan på grund av Covid-19. Men smittoläget i Sverige och i den övriga världen gör det omöjligt för oss att arrangera Jaktgalan på ett smittsäkert och ansvarsfullt sätt. Vi får göra vårt bästa med att förmedla galakänslan genom rutan. Det lyckades vi med förra året och jag tror att vi fixar det igen. Tillsammans fixar vi det här, säger Katharina Olsson, marknadschef och programledare för galan.

Nio avsnitt
Galan kommer detta år bestå av totalt åtta införavsnitt som sänds mellan den 4-11 februari, samt en stor galasändning den 12 februari. Alla avsnitt kommer sändas på jaktgalan.se.

Varmt välkommen att vara med oss som tittare.