Ny forskning understryker vikten av en balanserad munflora för hundars allmänna hälsa och aktivitet. Plack, tandsten och tandköttsinflammationer är vanliga problem som kan leda till tandlossning hos hundar, ofta orsakade av obehandlade bakterieangrepp i munnen. Kalzyme Dental Spray är en ny och enkel lösning som främjar en hälsosam bakterieflora i hundens mun, vilket gynnar de goda bakterierna och bekämpar de skadliga.

 

Kalzyme Dental Spray bygger på åratal av avancerad enzymforskning och består av naturliga ingredienser. Denna spray fungerar i harmoni med kroppens eget försvarssystem och är ett effektivt komplement till regelbunden tandborstning. Sprayen appliceras på hundens tänder, och saliven sprider den naturligt i hela munnen. Rekommenderad av veterinärer, kan Kalzyme användas både förebyggande och som behandling.

 

Munhälsans roll för din hunds välbefinnande

En balanserad munflora är avgörande för att motstå många sjukdomar. Skadliga bakterier i munnen kan leda till tandköttsinflammation och tandlossning, och de kan också bidra till allvarligare sjukdomar om de sprids via blodet till viktiga organ som hjärta, lever och njurar.

 

Enzymernas effekt

Kalzyme Dental Spray innehåller enzymer som är specifikt utvecklade för att naturligt hämma tillväxten av skadliga bakterier i hundens mun. Produkten verkar genom att bryta ner skadliga beläggningar innan de hinner utvecklas. En skyddande barriär bildas som stärker tänder och tandkött, vilket resulterar i frisk andedräkt och minskar risken för smärtsamma ingrepp.

 

För en frisk och aktiv hund

Med Kalzyme Dental Spray har du möjlighet att hålla din hunds mun frisk och fri från obehag. Regelbunden användning bidrar till god munhälsa, vilket i sin tur minskar risken för framtida hälsoproblem och behandlingar. Låt din hund njuta av ett aktivt liv i skogen med en frisk mun!

 

Hudvårdsprodukter för din hund

Kalzyme erbjuder även hudvårdsprodukter som bygger på samma skonsamma principer som tandvården. Kalzyme Dermal Gel och Kalzyme Dermal Spray skyddar och vårdar hundens hud, behandlar sår, och lindrar irritation, eksem och torra tassar.

 

Läs mer på www.kalzyme.se