Pinewood tar återigen ställning i kampen mot cancer genom sitt initiativ #pinewoodmotcancer, med en stark övertygelse om att gemenskap kan förändra världen. Under den perioden mellan den 16:e och 31:a oktober kommer hela vinsten från alla köp via deras svenska e-handel, att skänkas till cancerforskningen.

Statistik visar att en av tre personer drabbas av cancer, men det påverkar alla. Cancer är en av de mest förödande sjukdomarna som påverkar människor globalt. Även Team Pinewood har känt dess påverkan på nära håll. De har delat ögonblick av glädje och smärta med sina egna medlemmar som antingen kämpat med cancer själva eller varit starka stöttepelare för sina nära och kära i deras kamp mot sjukdomen. Därför är Pinewoods engagemang i denna fråga så genuint och hjärtligt. De vill använda sin position och sina resurser för att göra en skillnad. För dem handlar utomhusliv om att omfamna möjligheter och livets äventyr. Genom att stödja cancerforskning hoppas de ge människor fler möjligheter till minnesvärda stunder i sina liv.

Under kampanjperioden kommer hela vinsten från varje produkt som köps på Pinewoods webbplats, att doneras till cancerforskningen. Denna kampanj erbjuder inte bara en möjlighet att förnya din utomhusutrustning, utan även att vara en del av en större berättelse om att rädda liv. Varje köp under denna period är en handling av generositet och hopp.

Pinewoods engagemang för att driva cancerforskningen framåt är en långvarig strävan. Under flera år har de aktivt stöttat Barncancerfonden och initierat Rosa Jakt-konceptet för att bidra till cancerforskningen. Pinewood uppmanar sina kunder att förena sig med dem i denna viktiga insats. Varje donation, oavsett storlek, spelar en betydande roll i kampen mot cancer. Tillsammans kan vi verkligen göra en positiv skillnad.

”Livet är skört, cancer kan drabba vem som helst av oss.” – Monica Tollstern, ekonomiavdelningen Pinewood.

”Jag drabbades själv av cancer häromåret med allt vad detta innebär med behandlingar och mental påfrestning. Dessförinnan flera i min familj. Jag vet mer än väl hur cancern inte bara drabbar en själv utan alla i ens närhet. Det är personligen extra viktigt för mig att stödja kampen mot cancern och forskningen däromkring så att fler slipper gå igenom liknande elände.” – Rainer Rüssel, grundare av Pinewood.