OBS. Detta var ett aprilskämt. Läs mer här.

Det omåttligt populära barn- och ungdomsprogrammet Wild Kids har under de senaste åren spelats in i Järvsö i Hälsingland, och det gäller även den kommande säsongen som spelas in sommaren 2023. Linda Lindorff har agerat programledare under de senaste åren, men i samband med att hon nu frånsäger sig uppdraget har TV4 hittat en ny programledare med lokal anknytning, och med programledarerfarenheter framför allt inom jakt.

-Vi vill ha en person med mycket energi och närhet till naturen säger representanter från produktionen när de meddelar att tidningen Allt om Jakt & Vapens medarbetare Katharina Olsson, även känd som programledare för Jaktgalan, Älghund-SM och ett stort antal jaktfilmer blir Wild Kids nya programledare.

-Det ska bli otroligt spännande att ta sig an denna uppgift. Wild Kids är ett program jag har sett tillsammans med mina barn i många år och jag hoppas på att kunna axla Lindas roll. Det är så klart extra roligt att det spelas in hemma i Järvsö, säger Katharina.

Inspelningarna startar i juli och Katharina hintar om att just jakt kommer bli ett av inslagen som barnen kommer att få prova på.