Kamerajakten är en tävling där du kan skicka in dina bästa jakt-, djur- och natur­bilder. Vi utser ett antal vinnare i varje utgåva av tidningen som belönas med våra fina ­priser. Skicka in din bild till oss idag, så har du chansen att bli nästa nummers vinnare!

Vill du vara med och tävla? Skicka bilden till: tavling@alltomjaktochvapen.se. Ange namn, adress och telefonnummer samt skriv en kort text om bilden.

Gunnar Ingvar Emanuelsson, Trollhättan
Gunnar Ingvar Emanuelsson har fångat en simmande kronhjort på bild.

Maud Matsson, Grisslehamn
Maud Mattson har förevigat en trevlig andjakt i skymningsljuset där både skytt och hund skötte sig på bästa sätt vilket gjorde att det blev en del fågel i säcken.

Jenny Östlund, Bergsjö
Jakten består av många delar, bilden visar bara en av alla länkarna i kedjan där teamarbetet är så viktigt. Den yngre jägaren i gänget är oerhört intresse­rad av allt som händer och om några år är han säkerligen längre fram i ledet.

Ann-Louise Eriksson, Malung
En kväll när Ann-Louise Eriksson var på väg hem från jobbet stod det två älgtjurar på en liten avsticksväg, vilket blev ett häftigt foto i skymningen. Fotot togs vid Råforsen, Malung.

Andreas Gustafsson, Lindome
Efter en lite trevande start med nytt vilt, så tog Andreas Gustafs­sons unghund Zappa upp en fin mufflonbagge som husse fick rakt i knä och kunde avsluta. För både Andreas och Zappa var det en spännande och annorlunda jakt med ett nytt vilt på en ö i Bohuslän.