Kamerajakten är en tävling där du kan skicka in dina bästa jakt-, djur- och natur­bilder. Vi utser ett antal vinnare i varje utgåva av tidningen som belönas med våra fina ­priser. Skicka in din bild till oss idag, så har du chansen att bli nästa nummers vinnare!

Vill du vara med och tävla? Skicka bilden till: tavling@alltomjaktochvapen.se. Ange namn, adress och telefonnummer samt skriv en kort text om bilden.

Mikaela Jonsson , Lima
Mikaela har delat med sig av en bild från en fin jaktdag i tjäderskogen där denna fina tupp satt i topp och hon lyckades skida in och komma till skott.

Roger Åberg, Vinslöv
Denna bild tog Roger en dag i februari. Han var ute tillsammans med en god vän som lockade in en fin räv och lyckades fälla den med ett välriktat skott.

Jonas Eriksson, Ekshärad
Denna lodjursbildbild tog Jonas, men först trodde han att det var ett rådjur i vattnet. Men när han kom närmare kunde han konstatera att det var ett lodjur som var ute och simmade.

Thomas Lundberg, Skellefteå
Thomas har skickat in en bild från en jaktdag på ripfjället tillsammans med sin säkra fågelfinnare.

Birgitta Albinsson, Årjäng
Birgitta har fångat en älg som gör allt i sin makt för att få i sig några äpplen. Det är lättare att ta dem ur baljan än att behöva plocka dem under träden.