Kamerajakten är en tävling där du kan skicka in dina bästa jakt-, djur- och natur­bilder. Vi utser ett antal vinnare i varje utgåva av tidningen som belönas med våra fina ­priser. Skicka in din bild till oss idag, så har du chansen att bli nästa nummers vinnare!

Vill du vara med och tävla? Skicka bilden till: tavling@alltomjaktochvapen.se. Ange namn, adress och telefonnummer samt skriv en kort text om bilden.

Anton Larsson, Junsele
En vän till Anton såg en vuxen björn slå en älgkalv och sedan fortsätta efter kon. De kontaktade Anton som besöker platsen och ­påbörjar ”Kamerajakt” för att få den stora nallen på bild. På väg in i skogen där kalven ska ligga så kommer en mycket mindre björn. Anton hinner knäppa några bilder och även filma innan han rör sig sakta tillbaka till bilen, björnen fortsätter nyfiket efter hela vägen. Magiskt ögonblick när man byter vapen mot kamera.

André Nilsson, Tollarp
André såg de här små liven en dag jobbet. Han kör skotare och de låg i hans körspår. André smyger ut och tar snabbt en bild.

Carina Andersson, Tidaholm
Carina var ute och åkte och tittade efter älg när de fick syn på denna älgko.

Ida Johansson, Färila
Under älgjaktveckans start, på brandområdet i Hälsingland, lyckades Anders Lindqvist att skjuta en fin älgtjur på 16 taggar. Tor Lindqvist for dit med sin valp Ante som tyckte älgen var intressant. Ida lyckades ta en fin bild på Ante och den fina älgtjuren ihop. Lyckad dag och ett fint minne att bära med sig.

Per Jonsvens, Sundsvall
På väg ut på bockpremiären en tidig augustimorgon var det kö ut till passet. Två fina älgtjurar på led denna fina morgon.