Detta är premiuminnehåll!

Det finns mer att läsa här! Logga in som prenumerant för att ta del av allt innehåll.

+ Prenumerant? Logga in för att fortsätta läsa.
+ Teckna en fysisk prenumeration.
+ Teckna en digital prenumeration.

Om du redan prenumererar på tidningen kan du koppla ihop din fysiska prenumeration med hemsidan. Är du redan inloggad kan du prova ladda om sidan.

Många känner igen Testar-Tony genom de ­tester han gör i Allt om Jakt och Vapen. Men vem är jägaren Tony? Hur länge har han jagat och vilken jakt ligger honom varmast om hjärtat? Allt om Jakt och ­Vapens Katharina Olsson fick följa med Tony ut en aprilkväll på bäverjakt.

Det var en ljummen kväll i april som Tony och jag hade bestämt oss för att jaga bäver. Tony hade rekat vid en liten å på hans jaktmark och vi bestämde oss därför för att prova jaktlyckan där. Vintern var fortfarande kvar med ett rejält snödjup, vilket gjorde det svårt för oss att smyga fram ljudlöst. Vi hade båda två snöskor på fötterna, men den krispiga snön med skare gjorde det svårt för oss. Så fort vi tog ett steg framåt fick vi balansera så lätt det bara gick för att inte sjunka igenom. Det fungerade ungefär vid vartannat steg. Emellanåt vände vi oss om och skrattade tyst åt vår graciösa framfart uppe på skarsnön.