Detta är premiuminnehåll!

Det finns mer att läsa här! Logga in som prenumerant för att ta del av allt innehåll.

+ Prenumerant? Logga in för att fortsätta läsa.
+ Teckna en fysisk prenumeration.
+ Teckna en digital prenumeration.

Om du redan prenumererar på tidningen kan du koppla ihop din fysiska prenumeration med hemsidan. Är du redan inloggad kan du prova ladda om sidan.

Alla jaktminnen är olika och speciella på sitt sätt och varje jaktminne slutar heller inte i en trofé i form av ett horn på väggen. 2019 lovade jag mig själv att våga mer och säga mer ja till mig själv. Så när detta tillfälle dök upp, bokstavligt talat var jag helt klart tvungen att ta det.

Jag är så väldigt tacksam över att jag har fått lära känna så otroligt många fina människor genom mitt Instagram under åren jag jagat. Detta var bland annat ett sådant tillfälle. Sannes händelse dök plötsligt upp i flödet. Hon skrev att de hade en plats kvar till sin bokade säljakt på Åland och undrade om det fanns någon som ville följa med. Jag skulle ju våga mer hade jag ju lovat mig själv. Och att åka på en resa med människor jag aldrig träffat är att våga mer för mig. Jag skickade ett meddelande direkt att jag var intresserad av att följa med och sedan var det klart. Två månader senare skulle jag åka till Åland och jaga säl. Dessutom med tre för mig relativt okända människor. Det blev en helt fantastisk resa som jag är otroligt glad att jag fick chansen att följa med på. De var bara att fixa finskt jaktkort och utförseltillstånd för Blasern.

Text och foto: Erica Egonsson