Jämtland/Härjedalen Älghundklubb slår på stort i samband med årets Älghund-SM. Det unika hotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre blir tävlingscenter och nytt för i år är att Allt om Jakt & Vapen sänder live från tillställningen 30 september – 1 oktober.

Älghund-SM arrangeras den 1 oktober 2022, och nytt för i år är att vi på tidningen Allt om Jakt & Vapen kommer vara på plats och livesända. Tävlingscenter blir på Copperhill Mountain Lodge i Åre och det är där vi kommer ha vår studio. Vi kommer sända live under både fredagen och lördagen, där vi intervjuar tävlande, representanter från tävlingsledningen och olika experter när det gäller älghundar. Vi kommer även försöka göra nerslag och sända från några hundrutor.

Avslutningsvis blir det intervju med segraren och allt detta kan ni se på vår YouTube-kanal. Så se till att prenumerera på den och slå på aviseringar så att ni får en notis när sändningarna startar.

Tävlingsledningen berättar att hundrutorna kommer vara nära den Norska gränsen och de tror att miljön, både när det gäller tävlingscentret och terrängen i skogen, kommer vara unik och inspirerande, framför allt för de som rest långt söderifrån.

Fina priser från Allt om Jakt & Vapen och våra sponsorer

Vinnande hundägare kommer av Allt om Jakt & Vapen få en handgjord kniv som pris. Det är Allt om Jakt & Vapens egen Tony Hansson som gjort kniven. Från våra sponsorer får vinnaren även ett par jaktkängor från Crispi, en jacka från Deerhunter och ett par hörselkåpor från Sordin.