Hem Jaktgalan

Jaktgalan

Vi hyllar jägare som gjort något utöver det ­vanliga eller som på något sätt gjort en stor insats för jakten. Ett tillfälle då jakten och jägarna lyfts. 2021 års upplaga av Jaktgalan hålls den 20 februari 2021.

Jaktgalan 2021

Jaktgalan 2021

Äntligen dags för Jaktgalan 2021. Nu är det dags att presentera alla vinnare!
Jaktgalan Juryns pris

Jaktgalan: Juryns pris

I sista avsnittet inför Jaktgalan presenterar juryn sitt eget pris. Juryn har fått fria händer att välja ut en kandidat som man inte har kunnat rösta på, men som juryn tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet.
Jaktgalan Årets jägare

Jaktgalan: Årets jägare

Då har vi kommit fram till avsnittet där vi presenterar finalisterna i kategorin Årets Jägare. Här har juryn haft en tuff uppgift att välja ut fem nominerade, men jägarkåren har slutligen röstat fram två finalister som håller god etik och moral och kan representera jakten på ett bra sätt.
Jaktgalan årets mediaprofil

Jaktgalan: Årets mediaprofil

I dagens avsnitt presenterar vi en ny kategori i årets upplaga av Jaktgalan, nämligen Årets Mediaprofil. En viktig och stor kategori där man som nominerad måste vara en god ambassadör för jakten.
Jaktgalan Årets eldsjäl

Jaktgalan: Årets eldsjäl

Dags att presentera kategorin Årets Eldsjäl, förmodligen den viktigaste kategorin på Jaktgalan. Dessa jägare är goda förebilder för hela jägarkåren!
Jaktgalan Årets Jakthund

Jaktgalan: Årets jakthund

Avsnitt nummer fyra och det är dags att presentera finalisterna i kategorin Årets Jakthund. Jägarens bäste vän i alla lägen är helt klart värd att hyllas!
Jaktgalan Årets jakthundsuppfödare

Jaktgalan: Årets jakthundsuppfödare

I dagens avsnitt presenterar vi finalisterna i Årets Jakthundsuppfödare, jägare som har hunden i fokus 365 dagar om året. De lägger ner ofattbart många timmar på sina hundar och valpköpare. Vilka står som finalister i årets upplaga av Jaktgalan?
Jaktgalan Årets eftersöksjägare

Jaktgalan: Årets eftersöksjägare

I avsnitt nummer två presenterar vi Årets Eftersöksjägare, en kategori som verkligen förtjänar att lyftas lite extra och där vi övriga får visa vår tacksamhet för deras insats.
Jaktgalan Årets Viltvårdare

Jaktgalan: Årets viltvårdare

I åtta avsnitt presenterar vi de två finalisterna i respektive kategori. Idag är det dags att presentera finalisterna i den första kategorin, Årets Viltvårdare!

Följ oss på sociala medier

0FansGilla
9,362FöljareFölj
8,960PrenumeranterPrenumerera