Var med i vår tävling om vem som tar det bästa fotot på sin hund. Den lycklige vinnaren vars foto blir utvalt av konstnären Yvonne Ohlson-Söderholm vinner en akvarellmålning av sin hund. Tänk bara på att du själv måste ha tagit bilden på grund av publiceringsrättigheter.

Yvonne har målat akvareller under många år. Hon målar av diverse saker men hennes favoritmotiv är hundar. Och hon har målat av flera fina jakthundar. Du kan se hennes alster på www.happyart.se.

Vill du vara med i vår tävling så maila din favoritbild i jpeg-format till tips@alltomjaktochvapen.se senast den 24/6. Vinnarbilden kommer att publiceras på Allt om Jakt & vapens hemsida tillsammans med en kort presentation om hunden. Bifoga därför namn, ras, ålder, meriter, vad du jagar med din hund också vidare, då du mailar in din bild. Du får vara beredd på att det foto som blir avmålat kommer att hamna på diverse prylar till försäljning utan att du kan göra anspråk på ersättning. Med andra ord att konstnären äger kopieringsrätten på sin målning. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.